verzilver(t) uw geld
verzilver(t) uw geld

Tokelau

Het is een groep van drie tropische koraalatollen: Atafu, Nukunonu en Fakaofo en is Nieuw-Zeelands grondgebied. De hoofdstad rouleert elk jaar tussen de 3 atollen. Vele zilveren munten worden uitgegeven onder het wettelijk gezag van Tokelau. De munteenheid is de Nieuw-Zeelandse dollar en op elke munt die onder het gezag van Tokelau wordt uitgegeven, staat op de voorkant het portret van Hare Majesteit, Koningin Elizabeth II.

Pressburg Mint

Pressburg Mint (Bratislavská mincovňa) is een particuliere munt in de Slowaakse hoofdstad Bratislava (Duitse naam: Pressburg).

Na 300 jaar heeft deze particuliere Munt zijn traditie van het slaan van edelmetaal in Bratislava hervat en slaat hij munten, medaillons en penningen munten van de hoogste kwaliteit die wettig betaalmiddel zijn.

Equilibrium Series
Vivat Humanitas
Terra
Chronos
Magnum Opus


Sunshine Mint

The Sunshine Minting of The Sunshine Mint, zoals de meeste handelaren het noemen, is een wereldwijde leverancier van edelmetalen- en onedele metale muntproducten uit de VS. Het is de belangrijkste leverancier van zilveren blanco’s aan de Amerikaanse munt en een leverancier van muntproducten aan andere internationale munthuizen. De Sunshine Minting kan geen officiële valuta van de Verenigde Staten produceren, maar heeft contracten en deals met buitenlandse regeringen om namens hen edelmetaal en proefmunten te produceren.

Het bedrijf produceert voornamelijk edelmetaalproducten zoals investeringsstaven en penningen, maar heeft ook een lijn van wettige edelmetaal munten.

Zodiac Series

Bulmint

Bulmint is een particuliere muntslag in Bulgarije die gespecialiseerd is in de verwerking van edelmetalen en hoogtechnologische producten die van deze metalen worden gemaakt. Het bedrijf produceert edelmetaalbaren van verschillende afmetingen, alsook medailles en wettige muntstukken die namens buitenlandse jurisdicties worden geslagen.

Goddess of Europa
Bull/Bear

Geef een reactie

nl_NLDutch
%d bloggers liken dit: