verzilver(t) uw geld
verzilver(t) uw geld

St. Helena

The East India Company

De oorspronkelijke Oost-Indische Compagnie werd opgericht in 1600 en het was een Engelse en laat-Britse aandelenvennootschap. Het doel van de compagnie was handel te drijven in het gebied van de Indische Oceaan. Aanvankelijk met Oost-Indië en later handel met China. De maatschappij verwierf uiteindelijk de controle over grote delen van het Indische subcontinent, koloniseerde delen van Zuidoost-Azië en Hong Kong, en onderhield handelsposten en kolonies in de Perzische Golfresidenties.

De historische Oost-Indische Compagnie werd ontbonden in de jaren 1800. In 2010 werd een andere onderneming opgericht met dezelfde naam en het oorspronkelijke handelsmerk als logo, die ook handelt in thee, koffie en fijne voedingsmiddelen. Met de koninklijke goedkeuring van koningin Elizabeth II slaat het bedrijf sinds 2012 munten in samenwerking met de Autoriteit van Sint-Helena. 

The Queen’s Virtues
Napoleon’s Angel

Sunshine Minting

The Sunshine Minting of The Sunshine Mint, zoals de meeste goudhandelaren het noemen, is een wereldwijde leverancier van edelmetaal- en onedelmetaalmuntproducten uit de VS. Het is de belangrijkste leverancier van zilveren blanco’s aan de Amerikaanse munt en een leverancier van muntproducten aan andere internationale munthuizen. De Sunshine Minting kan geen officiële valuta van de Verenigde Staten produceren, maar heeft contracten en deals met buitenlandse regeringen om namens hen edelmetaal en proefmunten te produceren.

Het bedrijf produceert voornamelijk edelmetaalproducten zoals investeringsstaven en -rondes, maar heeft ook een lijn van wettige edelmetaalmunten.

Silver Spade Guinea Shield

Geef een reactie

nl_NLDutch
%d bloggers liken dit: