verzilver(t) uw geld
verzilver(t) uw geld

Fenrir

Fenrir – een reusachtige wolf met kaken die aarde en hemel bereiken, die de val van de goddelijke wereld aankondigt. Opgegroeid in Asgard onder de voogdij van Odin, en uiteindelijk gebonden door het magische juk van Gleipnir, onderging Fenrir onvoorstelbare kwellingen. Volgens de profetie zal een aardbeving Gleipnir vernietigen, en de bevrijde Fenrir zal Odin doden in een grote strijd tussen goden en reuzen, waardoor het beest eeuwige herinnering krijgt.

 

Het ontwerp van de volgende munt in de Beasts-serie zet het concept voort van de figuur die voor- en achterkant omvat, die naast elkaar een beeld geven van het hele ontwerp. De voorzijde van de munt toont de kop en de romp van de mythische wolf. De keerzijde toont de romp van Fenrir en het symbool van de tweekoppige adelaar die eigen is aan de Germania Mint.

 

De Fenrir 1 oz Silver BU coin is uitgegeven in een oplage van 25 000 stuks met een certificaat en geplaatst in een lenscapsule die de munt beschermt.

Fenrir 1 oz

1 oz Fenrir Ruthenium Gold

veredelde munten – de Fenrir Geminus 2 x 1 oz zilver BU waarbij de voorzijde en keerzijde een integraal beeld vormen van een ander personage uit de iconische serie van Germania Mint.

 

Fenrir – een reusachtige wolf met kaken die de aarde en de hemel bereiken, kondigde de val van de goddelijke wereld aan. De voorzijde van de munt toont het hoofd en de romp van het mythische monster. De keerzijde toont zijn lichaam samen met het symbool van de tweekoppige adelaar die kenmerkend is voor de Germania Munt. Net als de Fafnir is ook de tweede onthulling van de dubbele munt uit ons bestiarium afwisselend veredeld met goud, ruthenium en zilver.

 

De oplage bedraagt slechts 500 genummerde sets, met de munten aangeduid met A en B. De speciaal voor Fenrir ontworpen verpakking schittert in kleur met een metallic effect en een uniek 3D reliëf. Dankzij het lenseffect accentueert de revolutionaire capsule met twee munten de details van het ontwerp en zorgt hij voor een veilige opslag.

Fenrir Geminus 2 x 1 oz

Fenrir Geminus 2 x 1 oz

2 Oz Fenrir Ultra Double High Relief Silver BU

De munt is geslagen in ultrahoog reliëf, wat de uitzonderlijke details van het ontwerp benadrukt. Beide zijden van de munt zijn rijkelijk voorzien van UV-effect, kameleon, antiekfinish en Glow in the Dark.

De 999 stuks van de Fenrir Ultra Double High Relief 2 oz Silver BU genummerde munt worden geleverd met een certificaat van echtheid en een speciale verpakking, waaronder een acrylglas display en een Qureco-doos.

Elke 2 oz Fenrir komt ook met een Germania Mint UV zaklamp om de “monsterlijke” schoonheid van de munt naar voren te brengen.

Fenrir Ultra Double High Relief 2 oz

Fenrir Ultra Double High Relief 2 oz

Fenrir Ultra Double High Relief 2 oz

Fenrir Ultra Double High Relief 2 oz

NaamJaarFijnheidGewichtFinishAfmetingOplage
Fenrir2022.99991 ozBU38.61 mm25,000
Fenrir Geminus2022.99992 x 1ozBU38.61 mm500
Fenrir Ultra Double High Relief2022.99992 ozBU45 mm999
nl_NLDutch
%d