verzilver(t) uw geld
verzilver(t) uw geld

Algemene voorwaarden

Bij een aankoop bij Buizerd Bullion gaat u automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden.

  1. Buizerd Bullion behoudt het recht om bestellingen te annuleren en klanten te weigeren.
  2. Bij bestellingen van Buizerd Bullion kan geen beroep worden gedaan op de herroepingsrecht in verband met de volatiliteit van de markt van edelmetalen.
  3. Bestellingen kunnen in principe niet meer geannuleerd worden door de klant na betaling. Enkel indien de verzending nog niet is verzonden kan de bestelling in overleg geannuleerd worden.
  4. Brievenbuspakketjes van €5,00 zijn niet verzekerd. Indien er toch een verzekering gewenst is voor deze pakketjes is dit mogelijk op aanvraag. Risico voor onverzekerde verzendingen ligt bij de klant.
  5. Buizerd Bullion kan de munten niet voor de klanten in bewaring houden. Zodra de bestelling in gereedheid is gebracht zal het zo snel mogelijk verstuurd worden. Opslag bij Buizerd Bullion is dus niet mogelijk.
  6. De getoonde prijzen zijn gebonden aan de financiele markten. Het zijn daardoor richtprijzen en kunnen geen rechten aan verleend worden
  7. Buizerd Bullion is niet verantwoordelijk voor kleine beschadigingen aan munten. Kleine beschadigingen kunnen plaats vinden in alle stadia tussen productie en aflevering van de klant. Het risico van kleine beschadiging is daarom voor de klant.
  8. Indien munten na bestelling niet op voorraad blijken te zijn zal het geld via hetzelfde betalingssysteem terug gestort worden. Koersverlies in de periode tussen bestelling en terugbetaling is risico voor de klant en Buizerd Bullion is daar niet aansprakelijk voor.
nl_NLDutch
%d